Un membru PPEM spune dacă studiile fiului lui Leancă au fost plătite de Șor

Un membru PPEM spune dacă studiile fiului lui Leancă au fost plătite de Șor

Firma din numele căreia s-au făcut transferuri pentru achitarea studiilor peste hotare a fiului lui Iurie Leancă nu aparținea la acel moment lui Ilan Șor, spune președintele organizației de tineret a Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Ion Ranga. 

„Au fost plătite studiile de către domnul Leancă, fiindcă firma respectivă nu avea nicio tangență cu Ilan Șor în acea perioadă”, a spus Ion Ranga, menționînd că firma în cauză a fost achiziționată ulterior de Ilan Șor. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8.

Potrivit unei investigații făcute anul trecut de Jurnal TV, fiul mai mic al lui Iurie Leancă ar fi învățat în Marea Britanie pe banii lui Ilan Șor. Acesta din urmă ar fi plătit peste 25 de mii de lire sterline pentru studiile lui Liviu Tristan Leancă. Două transferuri au fost făcute prin intermediul unei firme din schema „furtului miliardului” către o instituție de învățămînt din orașul Cambridge. Anterior, rugat să comenteze acest subiect, Iurie Leancă a spus că extrasele bancare prezentate de jurnaliști ar minți. La rîndul său, Ilan Șor, cînd a fost întrebat dacă a achitat sau nu studiile fiului lui Iurie Leancă, a spus că nu-și amintește.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load