X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Spînu lăudat de Petcov?

19 ian. 14:36   Politică
4199 0

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a declarat că pe aeroportul Bălți-Leadoveni va fi construită o parcare pentru transportatorii din Ucraina care tranzitează Republica Moldova.

Inițiativa este legată de implementarea sistemului de rînd electronic la punctele de trecere a frontierei, precum și de necesitatea creării unei parcări eficiente pentru gestionarea traficului, a precizat ministrul.

Această decizie a autorităților a fost comentată de primarul municipiului Bălți, Alexandru Petcov.

"Cînd un coșcogemite ministru al Infrastructurii transformă un aeroport internațional (chiar dacă cu toate presupusele sale neajunsuri) în parcare pentru camioane, trebuie să fiți de acord - este un ditamai progres", a scris Petcov pe rețelele de socializare.

Amintim că Aeroportul Internațional Bălți-Leadoveni este al doilea aeroport ca mărime din Republica Moldova și unul dintre cele două aeroporturi ale orașului Bălți, situat la 15 km nord de centrul orașului. Activitatea acestuia a fost suspendată din vara anului 2015 din cauza revocării licenței de operare la solicitarea Autorității Aeronautice Civile.

12
3
0
2
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?