COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 562
Coronavirus stiri: 7955

Șor își aduce "armata de bunici" la miting

10 mar. 2020,, 09:55   Politică
3168 2

Partidul "Șor" își aduce activ din Orhei și din alte localități susținătorii săi la Chișinău pentru a participa la o acțiune de protest de amploare planificată, care va avea loc marți, la Curtea de Apel.

Martorii au menționat că dinspre Orhei în capitală se îndreaptă zeci de autobuze cu susținătorii loiali ai lui Șor – bunici care sînt gata pentru o recompensă în bani, reduceri la produse și cadouri să protesteze în orice moment și sub orice lozinci, care le vor solicita organizatorii.

Motivul pentru noua adunare a "armatei de bunici ale lui Șor" este de a exercita presiuni asupra judecătorilor, care urmează să examineze solicitarea CEC de a exclude din cursa electorală de la Hîncești candidatul din partea acestui partid. Partidul "Șor" califică această decizie a CEC drept una politică.

De menționat că Ilan Șor, liderul Partidului "Șor", este fostul primar al orașului Orhei, ex-președintele Băncii de Economii, un om de afaceri cu reputație dubioasă, condamnat de prima instanță în dosarul furtului miliardului. Fiind deputat și principalul învinuit de furtul miliardului de dolari din sistemul bancar, el a fugit pe ascuns din Moldova și se presupune că se află în Israel. Ilan Șor a fost dat în căutare.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X