Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Sondaj de tip exit-poll, organizat în ziua alegerilor parlamentare din Hîncești

21 feb. 2020,, 18:15   Politică
2333 0

Comisia Electorală Centrală a acceptatefectuarea în ziua de 15 martie 2020, în cadrul alegerilor parlamentare noi în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești, a unui sondaj de opinie la ieșirea din secțiile de votare (de tip exit-poll).

Exercițiul urmează a fi făcut de Asociația obștească ”SPERO” și Compania “Intellect Group” SRL. Sondajul se propune a fi realizat în 15 secții de votare din cadrul circumscripției.

În acest sens, Comisia a acreditat 36 de persoane desemnate să efectueze sondajul de opinie şi a aprobat modelul legitimației operatorului de interviu.

Totodată, în cadrul ședinței de astăzi, Comisia a confirmat persoana responsabilă de finanțe (trezorierul) pentru perioada campaniei electorale a alegerilor parlamentare noi din 15 martie 2020 pentru două partide și a atribuit 14 mandate de consilier local.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?