COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Slusari: Șomerii și fermierii pot merge la Chișinău

Slusari: Șomerii și fermierii pot merge la Chișinău

M-am săturat de aceste jocuri cu alegeri parlamentare prezidențiale și anticipate simultane, din punct de vedere legal greșite. Și iresponsabile pentru țară. Pentru că sîntem în trei crize - pandemică, socio-economică și climatică.

Trebuie să găsim ieșire de aici. Și apoi să organizăm alegeri anticipate. Va fi o decizie importantă. Această idee în cadrul emisiunii "Cel mai important" cu Nina Dimoglo la TVC-21 a fost exprimată de Alexandru Slusari, vicepreședintele Parlamentului RM, vicepreședintele PPDA, transmite eNews.

- Insistați că platforma DA poate forma un nou guvern. Aveți 11 deputați, dacă Sandu vă va susține - încă 15. Spuneți că fără Candu și Şor. Aritmetica nu se potrivește. Cum vedeți această situație?


"Din moment ce am ajuns într-o astfel de situație neplăcută, grea, Parlamentul se descompune, vedem doar o cale de ieşire. Anticriză, guvern pro-european, antioligarhic. Și platforma în aceste condiții este gata să-și asume responsabilitatea. Aceasta va fi o alternativă la dezasamblarea nesfîrșită".

"Protestele care au început acum sînt doar floricele. Peste cîteva luni, în toamnă, mă tem că și mai devreme, o mulțime de șomeri și fermieri vor merge la Chișinău".

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load