Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Ruslan Codreanu va merge la CtEDO și cere demisia CEC

12 oct. 2019,, 13:40   Politică
2062 1

Ruslan Codreanu are intenția de a ataca decizia Curții Supreme de Justiție privind excluderea sa din cursa electorală la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO).

Despre aceasta Codreanu a vorbit în cadrul unei coneferințe de presă. Însă, momentan nu a fost luată vreo decizie în acest sens. „Ne consultăm cu colegii, știm că este nevoie de resurse financiare”, a spus fostul primar interimar.

Întrebat dacă se gîndește să organizeze proteste în urma deciziei ultimei instanțe, Codreanu a spus că „nu este omul protestelor”.

„Noi vom merge mai departe, inclusiv la CtEDO, să ne apărăm drepturile. Vom vedea care este mecanismul pentru că sînt necesare resurse financiare de care nu dispunem la moment. O să ne consultăm cu toți colegii și o să luăm o decizie”, a declarat Ruslan Codreanu.

Totodată acesta spune că oponenții săi politici folosesc resurse administrative, iar organele electorale nu îi observă, din acest motiv a cerut demisia conducerii CEC.


Reamintim că ieri CSJ a decis excluderea lui Codreanu din cursa electorală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?