Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Raportat și plec! Guvernul nu a stat să asculte luările de cuvînt ale deputaților

14 mar. 14:36   Politică
2524 0

După ce și-a prezentat raportul, atît prim-ministrul Dorin Recean, cît și membrii Guvernului care au venit în fața deputaților, au decisă să nu asculte discursurile aleșilor poporului și a hotărît să părăsească ședința Legislativului.

Acest lucru a trezit indignarea deputaților care au spus că acest lucru este o lipsă de respect și de responsabilitate.

În apărarea Executivului a sărit președintele Parlamentului, Igor Grosu, care a specificat că miniștrii au ședință la Guvern din acest motiv nu au putut rămîne să asculte luările de cuvînt.

”Au ședință la Guvern, din acest motiv au plecat, dar sînt sigur că după vor asculta fiecare luare de cuvînt așa cum o fac și cetățenii”, a spus Grosu.

Reamintim că după trei ani de mandat Guvernul s-a prezentat la raport în Parlament.


Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vlad Bătrîncea, a specificat faptul că legea este pentru toți și în timp ce în țările UE unde tinde Republica Moldova, sînt condamnați pe bandă rulantă funcționarii publici, autoritățile de la Chișinău neagă existența corupției la nivel înalt și tolerează ilegalitățile funcționarilor.

”Legea este pentru toți domnul Recean. În trei ani de la mandat nu a fost niciun raport. În sfîrșit acum ați venit la raport”, a declarat Bătrîncea.

Deputatul Vasile Bolea a ieșit la tribuna Parlamentului cu o mască de protecție pe care scria „Recean pleacă”.

„Covidul s-a terminat, dar măsuri de precauție trebuie să le avem în continuare după asemenea discursuri aici în fața Parlamentului din partea prim-ministrului”, a menționat Bolea.

1
0
0
0
31

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?