X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 502
Preşedintele stiri: 3997

PSRM: Asigurarea unei guvernări nu poate fi realizată cu orice preț politic

3 apr. 2019,, 12:28   Politică
2972 3

Socialiștii au convocat astăzi ședința Comitetului Executiv Politic al formațiunii pentru a discuta situația politică post-electorală, informează Noi.md.

Comitetul a reconfirmat necesitatea identificării unei soluții pentru guvernarea Republicii Moldova în interesul statului și al cetățenilor săi. Cu toate acestea, conducerea PSRM subliniază că obiectivul formării unei guvernări nu poate fi realizat cu orice preț politic.

”Comitetul Executiv Politic al PSRM subliniază faptul că acest deziderat nu poate fi realizat cu orice preț politic pentru formațiune și contrar obiectivelor de bază ale PSRM”, se arată în declarația Partidului Socialiștilor.

Potrivit socialiștilor, pe agenda următoarei guvernări trebuie să fie incluse acțiuni concrete în domeniul social și economic, măsuri clare în lupta anticorupție, precum și de consolidare a instituțiilor statului. Doar după aceasta poate fi discutată structura și forma guvernării, se precizează în declarația formațiunii.

Potrivit Comitetului Executiv, în cazul în care nu se va putea avansa pe marginea acestor subiecte în viitorul apropiat, PSRM nu vede altă soluție decît organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate.


”În rezultatul discuțiilor purtate de Comitetul Executiv Politic s-a decis convocarea, pentru săptămîna viitoare, a ședinței Consiliului Republican al formațiunii în cadrul căreia vor fi discutate și aprobate acțiunile următoare ale partidului”, se mai arată în declarație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?