COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Președintele Germaniei vine în Moldova

24 sep. 15:13   Politică
2473 2

Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, vine în Republica Moldova în perioada 29-30 septembrie. Oficialul european va fi întîmpinat cu onoruri militare de către președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Pe lîngă discuții cu președinta țării, prim-ministra și reprezentanții parlamentului, președintele Germaniei va participa la o conferință de afaceri și se va întîlni cu absolvenții și politicienii locali ai serviciului german de schimb academic.

De asemenea, Frank-Walter Steinmeier va vizita Muzeul de Etnografie și Colegiul de Inginerie din Strășeni, și va planta un copac în Grădina Botanică din Chișinău.

Potrivit instituției prezidențiale germane, călătoria președintelui în Moldova este un semn de sprijin pentru cursul de reformă inițiat de președinta Sandu și prim-ministra Gavrilița.

Frank-Walter Steinmeier va fi însoțit de o delegație de afaceri la nivel înalt.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X