COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Președintele Germaniei vine în Moldova

24 sep. 15:13   Politică
2346 2

Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, vine în Republica Moldova în perioada 29-30 septembrie. Oficialul european va fi întîmpinat cu onoruri militare de către președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Pe lîngă discuții cu președinta țării, prim-ministra și reprezentanții parlamentului, președintele Germaniei va participa la o conferință de afaceri și se va întîlni cu absolvenții și politicienii locali ai serviciului german de schimb academic.

De asemenea, Frank-Walter Steinmeier va vizita Muzeul de Etnografie și Colegiul de Inginerie din Strășeni, și va planta un copac în Grădina Botanică din Chișinău.

Potrivit instituției prezidențiale germane, călătoria președintelui în Moldova este un semn de sprijin pentru cursul de reformă inițiat de președinta Sandu și prim-ministra Gavrilița.

Frank-Walter Steinmeier va fi însoțit de o delegație de afaceri la nivel înalt.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽