X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Germania va susține dezvoltarea comunităților locale din Moldova

20 sep. 2021,, 15:30   Politică
3170 8

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, alături de mai mulți colegi din Guvern și din administrația prezidențială, a avut în această dimineață o discuție, în format de videoconferință, cu Secretarul de Stat parlamentar în cadrul Ministerului federal german al Cooperării Economice și Dezvoltării, doamna Maria Flachsbarth, transmite Noi.md.

În cadrul discuției, părțile au reconfirmat domeniile de cooperare bilaterală după alegerile parlamentare din Republica Moldova.

„I-am mulțumit doamnei Secretar de Stat Flachsbarth pentru eforturile sale de a sprijini țara noastră, dar și pentru susținerea generoasă, oferită de Germania pentru combaterea pandemiei Covid-19 în Republica Moldova”, a spus șefa statului.

De asemenea, oficialii au discutat despre posibilitatea acordării asistenței tehnice pentru sprijinirea dezvoltării comunităților locale din țara noastră, pentru măsurile de susținere a întreprinderilor mici, afectate de pandemie, dar și pentru oferirea de expertiză tehnică Guvernului Republicii Moldova. Aceste și alte programe urmează a fi definitivate în cadrul negocierilor la nivel de guverne, care vor avea loc în următoarele luni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?