Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Platon, despre realizările Maiei Sandu în primele 100 de zile de președinte

9 iun. 2021,, 09:14   Politică
5600 9

Omul de afaceri Veaceslav Platon a criticat realizările președintei Maia Sandu în primele 100 de zile de aflare în funcție, numindu-le „idioten test” și „Everest al idiotismului”.

Potrivit lui, 11 din cele 44 puncte din raportului șefei statului sînt despre cum țara a primit ajutor umanitar din partea diferitor structuri în scopul combaterii pandemiei COVID-19.

„În Germania, atunci cînd un șofer încalcă regulile de circulație rutieră de trei ori, el este trimis să susțină așa-numitul „idioten test” (n.r. în germană „test de idiotism”). Am citit cele 44 de puncte și m-am îngrozit. Esteun „idioten test”! Ea scrie așa prostii... apoteoza prostiei”, a menționat Veaceslav Platon în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

Drept exemplu, omul de afaceri a menționat primul punct al raportului: „Am început campania de vaccinare, datorită donației oferite în urma discuțiilor avute cu Președintele Romîniei, Klaus Iohannis”.

„Klaus Iohannis ne-a adus vaccin, Ministerul Sănătății din subordinea Guvernului a început vaccinarea, iar „noi” am început vaccinarea! Deja mai degrabă Klaus Iohannis a început vaccinarea, nu ea! (...) Iar asta e servit drept „realizare” a președintelui țării. Statul a primit ajutor, iar ea și-l atribuie drept merit”, a precizat Platon.


Dar nici asta nu e cel mai important, susține Veaceslav Platon. În cel de-al 37-lea punct al raportului Maiei Sandu se menționează că șefa statului a deschis pentru circulație străzile din preajma instituției prezidențiale după ce a cerut SPPS „să reevalueze rostul închiderii circulației auto pe strada Sfatul Țării, în preajma Președinției și Parlamentului (tronsonul dintre str. 31 august 1989 și str. Columna) și pe str. Maria Cebotari, în preajma clădirii Parlamentului”.

„Este Everestul idiotismului. Pur și simplu cretinism”, a conchis Veaceslav Platon, menționînd totodată că „alegătorii nu trebuie să asculte ce spun politicienii, ci trebuie să analizeze ceea ce au făcut aceștia”.

Maia Sandu nu a comentat deocamdată declarațiile lui Platon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?