Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Pentru ce i-a mulțumit președintelui Republicii Moldova Dlui Avigdor Lieberman?

19 dec. 2018,, 11:20   Politică
2552 3

În cadrul vizitei sale în Israel, președintele Republicii Moldova Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu deputatul în Knesset-ului, președinte al Partidului „Casa Noastră – Israel”, originar din Moldova, Avigdor Liberman, transmite Noi.md.

Potrivit informațiilor Serviciul de presă al șefului statului moldovean pe parcursul dialogului, șeful statului Igor Dodon a menționat rolul important, pe care îl au în viața Israelului originarii din Moldova și în relațiile bilaterale dintre țările noastre, numărul acestora constituind aproximativ 200 de mii de persoane. De asemenea, părțile au discutat despre rolul semnificativ al poporului evreu în viața culturală și economică a Moldovei.

Preşedintele i-a adresat mulțumiri lui Avigdor Liberman pentru atenția și susținerea pe care Dlui o acordă concetățenilor noștri.

„Menționez că în anul 2012, Avigdor Liberman, în calitate de ministru al Afacerilor Externe al Israelului, a inițiat oferirea unei cote și asigurarea garanțiilor sociale pentru constructorii din Moldova, care lucrează în Israel. De asemenea, Dl. Liberman a contribuit, în mod activ, la implementarea regimului fără vize între țările noastre, precum și la dezvoltarea colaborării bilaterale în domeniul științei, tehnicii și turismului”, a precizat şeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?