TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pe numele lui Plahotniuc ar fi fost deschis dosar penal în Elveția

Pe numele lui Plahotniuc ar fi fost deschis dosar penal în Elveția

Organul de Urmărire Penală din Elveția solicită informații suplimentare de la Procuratura Generală referitor la alte crime și abuzuri comuse de liderul democraților, Vlad Plahotniuc.


Despre acest lucru a scris deputatul socialist Grigore Novac pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Deputatul scrie că lui Vlad Plahotniuc i-a fost deschis dosar penal în Elveția.


“Astăzi am făcut o interpelare către Procuratura Generală a Republicii Moldova.


Obiectul sesizării a constituit informația care a parvenit în adresa mea cu referire la Organul de Urmărire Penală din Elveția, care a intententat un dosar penal pe numele deputatului Vladimir Plahotniuc.


Din informația pe care o detin, informația dată a parvenit și în Secția Cooperare Internațională din cadrul Procuraturii Generale a Republicii Moldova, iar despre acest fapt cunoaște și Eduard Harunjen care deja timp de trei saptamîni a luat apă în gură despre acest fapt.


Organul de Urmărire Penală din Elveția solicită informații suplimentare de la Procuratura Generală referitor la alte crime și abuzuri a liderului democraților din Republica Moldova”, a scris Grigore Novac pe o rețea de socializare.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load