COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7845

PAS cere Procuraturii dosar în cazul unui proiect promovat de Candu

6 mar. 2020,, 14:15   Politică
2651 4

Partidul Acțiune și Solidaritate solicită procuraturii să investigheze sub aspect penal un proiect lansat și promovat de deputatul din grupul Pro-Moldova, Andrian Candu, pe cînd acesta deținea funcția de președinte al Parlamentului.

Deputatul PAS, Lilian Carp, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările de construcție la Arena Chișinău au început cu abateri grave de la legislația în vigoare.

Potrivit deputatului PAS, lucrările au început fără a fi luate în considerație mai multe norme legale și anume: nu s-a făcut un studiu de fezabilitate; nu a existat un plan urbanistic zonal și nu au fost efectuate studiile geologice pentru ca să fie estimat costul real al construcției.

”În asemenea condiții, putem spune că acest obiect a fost demarat cu mare încălcări de la legislația în vigoare și Procuratura Generală trebuie să se autosesizeze privind aceste încălcări”, a declarat Carp.

Deputatul PAS a anunțat că va face o interpelare la Procuratura Generală prin care va cere tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X