X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3718

Arena Chișinău își deschide porțile pentru publicul larg

29 mai. 08:45   Capitala
5349 0

Arena Chișinău și-a deschis porțile pentru toți doritorii de a petrece timpul sănătos, activ, relaxant și distractiv.

Evenimentul a adunat zeci de profesioniști și amatori ai sportului care nu au ezitat să joace o partidă în sălile proaspăt ridicate. Tot ei spun că pentru a deveni adevărați profesioniști, condițiile sînt cele mai importante, notează moldova1.

Complexul Arena Chișinău are o suprafață de 10 hectare și va reprezenta principalul centru sportiv și de divertisment din oraș. Ansamblul cuprinde o arenă pentru baschet, un aqua centru și un club de tenis. Aceste trei compartimente sînt conectate între ele, avînd un centru plaza la intersecția lor. Sportivii de performanță au menționat că acum se pot antrena ca adevărați profesioniști la ei acasă.

„Este ceva nou pentru Chișinău și nu doar, pentru Moldova în principiu. Organizăm turnee, participăm, vom organiza și aici. Tenisul mărește durata vieții cu cel puțin 10%.”;

„Sunt condiții foarte bune, totul este ideal să spun. Puțin antrenament ca să onorăm mai bine terenurile.”;


„Condiții ideale pentru a face sport. În fiecare vestiar sînt dușuri, wc orice pentru a ieși după un meci sau un antrenament și a te simți confortabil.”;

„Apa este foarte bună, la fel și bazinul de 50 de metri este perfect pentru înotători. O să vin aici foarte des pentru a mă antrena.”

Clădirea este proiectată pentru activități sportive, cum ar fi baschet, volei, handbal, mini-fotbal, box, competiții de dans. Pe de altă parte, ea poate găzdui și activități social-culturale precum concerte, congrese și expoziții.

„Arena Chișinău e deschisă pentru publicul larg începînd cu federațiile sportive pentru organizarea competițiilor naționale și internaționale și finisînd cu orice cetățean. Va fi prevăzut un anumit cost pentru serviciile pe care le prestăm, beneficiază și de sală de fitness, spa zonă și piscină”, spune Mihaela Prepeliță, jurist la Chișinău Arena.

Potrivit administrației complexului sportiv, Chișinău Arena va fi deschisă din data de 5 iunie.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?