Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

O interpretă de muzică populară vrea să devină deputat

18 dec. 2018,, 12:41   Politică
3473 1

Maria Stoianov are intenția de a candida ca independent la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția Strășeni.

Cunoscuta violonistă, compozitoare și interpretă a declarat pentru Deschide.md că se află într-un proces de pregătire și deja știe ce ar putea face, dacă ar fi în Paramentul R. Moldova.

”O astfel de inițiativă nu trebuie să vină de undeva. Un cetățean care gîndește, simte și are dragoste de neam și țară nu trebuie să fie împins de cineva. Eu independența unui candidat o văd altfel, numai nu ca independența din țara noastră”, a declarat Maria Stoianov.

Potrivit candidatei, pe aceeași circumscripție va candidat și premierul Pavel Filip, dar la sigur vor fi și candidați ai blocului „ACUM”, de aceea, „o să fie cea mai mare bătălie și cea mai mare concurență.”

„Sînt conștientă și rațională, iar pînă pe 26 decembrie, cînd va fi înregistrarea candidaților, trebuie să-mi calculez foarte treaz puterile. Puterea mea de convingere este foarte mare, dar un candidat mai trebuie să fie și rațional, să cunoască anumite lucruri. Eu știu că sînt susținută de unii oameni și personalități, dar trebuie să mai analizez ce are neamul meu de cîștigat din asta”, a mai adăugat Maria Stoianov.


Maria Stoianov spune că „nu vrea să fie între două clanuri și nu vrea să își păteze numele ca om de cultură.”

Alegerile parlamentare se vor desfășura pe 24 februarie 2019, iar perioada electorală a început pe 10 decembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?