Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Natalia Gavrilița spune ce au discutat la „Cina cea de Taină” la Președinție

16 noi. 2022,, 16:54   Politică
3198 0

Prim-ministra, Natalia Gavrilița, a venit cu precizări după ședinței PAS de duminică seara, desfășurată la Președinție. Oficiala a precizat în debutul ședinței de Guvern că discuțiile date au fost organizate pentru un lucru mai eficient, transmite realitatea.

„Am avut anumite consultări în baza unor analize ce țin de lucru mai eficient al instituțiilor publice, am discutat cum am putea reformata anumite portofolii, ca să putem comunica mai bine, livra mai bine și îndeplini programul de guvernare, pentru că acesta este documentul în care are încrederea populația”, a declarat Gavrilița.

Duminică, în spațiul public se vehicula că Guvernul ar urma să demisioneze in corpore, iar noul cabinet să fie format de Dorin Recean. Primul care a abordat subiectul a fost Jason Jay Smart, corespondent Kiyv post și politolog american cu legături în Republica Moldova.

La scurt timp, la Președinție s-au adunat mai mulți membri ai PAS la o ședință, iar după ora 22:00 Radu Marian a spus presei că informațiile apărute în spațiul public despre schimbarea cabinetului de miniștri sînt zvonuri, însă nu a exclus remanierile.

0
0
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?