Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Moțpan, despre activitatea PAS: E la egal, avem și succese, și scăpări

26 iul. 2022,, 10:00   Politică
2987 0

Timp de 6 luni, Partidul Acțiune și Solidaritate, aflat la guvernare, a înregistrat atît succese, cît și eșecuri.

Este concluzia mai multor reprezentanți ai partidelor extraparlamentare, invitați în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, transmite Știri.md.

Vicepreședintele Platformei „Demnitate și Adevăr”, Chiril Moțpan, susține că PAS a înregistrat multe succese în plan extern, dar mai puține pe intern.

„Actuala guvernare se află într-o poziție neașteptată, s-a confruntat din start cu mai multe crize, mai multe provocări. Putem aprecia că sînt și anumite succese, sînt și lucruri care pot fi admirate. Pe plan extern, se pare că avem mai multe succese, au fost promovate niște proiecte, avem relații bune cu partenerii de dezvoltare, este perfect.

Ceea ce nu a reușit guvernarea sînt problemele pe intern care sînt la fel de importante sau poate mai importante. Desigur, războiul a influențat și procesele din Republica Moldova. Vreau să zic că criticile nu urmăresc să submineze actuala guvernare, de a-i pune piedici, ci de a o ajuta să nu greșească.


Ceea ce este foarte important, au pornit o ofensivă asupra elementului criminal politic și se pare că această activitate este apreciată ca, de toți cetățenii care gîndesc. Important este ca această muncă titanică de stîrpire a corupției să fie dusă la capăt. La general, avem undeva la egal, avem și succese, și scăpări”, a precizat Moțpan.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?