Ministra Nemerenco, către Radu: Nu terorizați angajații. Nu vă pătați pînă la ultima picătură

Ministra Nemerenco, către Radu: Nu terorizați angajații. Nu vă pătați pînă la ultima picătură

Noua ministră a Sănătății și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, i-a adresat un mesaj secretarului de stat al Ministerului Sănătății și Silviei Radu, care a condus instituția în Guvernul Filip, prin care le cere să nu terorizeze funcționarii publici, să nu admită prezența protestatarilor în ograda ministerului și să-și păstreze demnitatea pentru că funcțiile nu sînt veșnice.

„Dna Silvia Radu, nu pătați pînă la ultima picătură numele Dvs. Sînteți mamă, nu faceți ca copiii Dvs să lase ochii în jos și să poarte rușinea acestor zile. Nu terorizați funcționarii publici cu prezența lui Vasea de la poartă și toți dubioșii din corturile puse în clumbele ministerului. Există viață și după acel gard de fier. Și vă asigur că e frumoasă. Stimate Domn Secretar General de Stat, gașca celora din curte nu e gașca Dvs. sînteți medic și nu pot să cred că aveți ceva în comun cu acei dubioși. Funcțiile vin și pleacă, demnitatea pierdută e pentru totdeauna”, scrie Ala Nemerenco pe o rețea de socializare.

Ministra a atașat și o scrisoare pe care au trimis-o angajații ministerului Silviei Radu, prin care se arată indignați de prezența corturilor protestatarilor în ograda instituției. Funcționarii  spun că le este perturbată activitatea, li se blochează accesul la locurile de muncă și li se încalcă dreptul la exprimare.

„Sînteți curajoși și plini de demnitate. Mîndri de voi! Tot respectul Guvernului și țării îl aveți”, a fost mesajul transmis de Ala Nemerenco funcționarilor de la Ministerul Sănătății și Protecției Sociale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load