X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Mesajul Maiei Sandu către naționala noastră înainte de meciul cu Cehia

20 noi. 2023,, 17:48   Sport
3790 0

Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj către naționala noastră înainte de meciul cu Cehia. „Hai, Moldova, întreaga țară vă susține!”, a scris președinta.

„Astăzi toată Moldova ține pumnii pentru victorie, dragă echipă națională de fotbal! sîntem mîndri de voi, sînt sigură că veți da totul pe teren și sperăm cu toții într-o calificare istorică! Hai, Moldova, întreaga țară vă susține!”, se arată în mesajul șefei statului, transmite unimedia.

Astăzi, 20 noiembrie, de la ora 21:45 se joacă cel mai important meci din istoria fotbalului moldovenesc, Cehia – Moldova. În premieră, Echipa Națională a Moldovei are șanse de calificare la un turneu final al Campionatului European.

Moldova a încheiat la egalitate, 1-1 cu Albania, penultimul meci din calificările pentru Campionatul European de fotbal. Golul echipei noastre a fost marcat de Vladislav Baboglo. După acest rezultat, Naționala Moldovei păstrează șanse de calificare la EURO 2024. Depindem, însă, de rezultatul partidei Polonia – Cehia, care se joacă în această seară, de la ora 21:45. Moldova va juca ultimul meci din preliminarii luni, 20 noiembrie, în Cehia.

4
1
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?