X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

MAI, despre polițiștii care ar urmări membrii PAS

22 noi. 2018,, 17:55   Politică
2554 0

După ce liderul PAS, Maia Sandu, a publicat pe pagina sa de Facebook o postare prin care susține că blocul electoral ACUM e urmărit de „poliția criminală din Ungheni”, Ministerul Afacerilor Interne a venit cu o reacție la solicitarea Unimediei.

„Angajații poliției sînt la datorie peste tot în țară, indiferent dacă Maia Sandu sau alți actori politici au acvități în localități, indiferent dacă le place sau nu de polițiștii noștri. Dacă îi deranjează prezența polițiștilor asta nu înseamnă că poliția îi urmărește. sînt misiuni cu mult mai importante care țin nemijlocit de securitatea cetățenilor, descoperirea infracțiunilor de exemplu, activități de prevenire,investigare și altele.

Aceste persoane sînt angajate la Inspectoratul din Ungheni, sînt lucrători operativi (asta înseamnă că haina și mașina cu care se deplasează sînt civile ).

Atîta timp cît Maia Sandu a fost cea care s-a apropiat de acest automobil, a adresat întrebări și a făcut poze (pe care ulterior le-a postat, fără acordul lor și aici putem face trimitere la legea cu privire la datele cu caracter personal) avem toate motivele să numim aceste acțiuni provocări și încercări de a implica imaginea poliției și a ministrului în jocuri politice”, a declarat consilierul ministrului Afacerilor de Interne, Alina Zbancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?