Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Kulminski: "Este important să nu răsturnăm barca"

10 mai. 2022,, 00:30   Politică
2708 0

Opoziția din țara noastră ar putea să privească foarte atent ceea ce se întîmplă în Ucraina și să nu provoace o posibilă escaladare a situației din interior în legătură cu decizia autorităților de a interzice purtarea panglicii Sf. Gheorghe.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare al Republicii Moldova, Vlad Kulminski, în cadrul emisiunii "Întrebarea principală" cu Iulia Feodorova la postul de televiziune NTV-Moldova, relatează Noi.md .

Pentru Moldova, provocarea oricărei posibile escaladări a situației din interior ar fi departe de a fi un lucru rațional, iar acest lucru se referă atît la opoziție, cît și la autorități", a spus Vlad Kulminski.

"Sper că așa și vor face. Acum sînt, de fapt, sigur că așa și vor face, deoarece sînt oameni rezonabili. Și nu vor folosi feed-urile posibile care vin din partea autorității pentru a răsturna această barcă. Aș dori să subliniez încă o dată că, în această situație, întrebarea nu este că va fi schimbată echipa care se află la cîrmă, dar este vorba despre faptul că această barcă se va răsturna. Nimeni nu are nevoie de acest lucru. Va trece o anumită perioadă de timp, situația se va calma și atunci, în principiu, putem reveni la bătălii politice", a declarat fostul vicepremier pentru Reintegrare.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?