COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Grigore Cobzac: Maia Sandu manipulează, spunînd că merg în alegeri pe supărare

Grigore Cobzac: Maia Sandu manipulează, spunînd că merg în alegeri pe supărare

Grigore Cobzac o acuză pe Maia Sandu de manipulare, cînd spune că acesta „merge în alegeri pe supărare”.

Cobzac afirmă că nu are de gînd să cedeze și va merge pînă la capăt.

Fostul membru PAS afirmă că cele menționate de lidera PAS este o găselniță demult epuizată.

„Eu am vorbit despre faptul că am fost denigrat. A vorbit afirmativ Igor Grosu la acest capitol și nu vorbeau despre asta sau despre asta. Cînd eu le-am reproșat chestiunea asta, ei au găsit o scrisoare care spun că a venit de undeva de la membri PAS.

Cînd eu am vorbit pe tema asta cu Mihai Popșoi, cui Maia Sandu i-a dat petiția să o examineze, el m-a invitat și mi-a spus că este o petiție. Prima întrebare care am pus-o a fost „Spune-mi te rog, care sînt ilegalitățile care mi se impută mie sau familiei mele?” Popoșoi: „Grigore, tu înțelegi că eu încă nu am citit ca lumea tot acolo, dar am înțeles că este vorba de un proces de judecată”. Și eu îl întreb pe dînsul, da cum crezi mătale, dacă un litigiu economic ajunge în judecată, asta e rău sau e bine? El a zis că „cred că e bine”” a povestit Grigore Cobzac pentru Unimedia.


Fostul deputat spune că istoria a început în 2011, cînd familia Cobzac a cumpărat mai multe active ale unui SRL, aflat în insolvență.

„În 2011 s-a ruinat un agent economic din Trușeni. Au fost procurate niște active, minore, de aproximativ 100 de mii de lei. A fost judecată pînă la Curtea Supremă de Justiție. Este hotărîre irevocabilă. Au trecut 6 ani de zile. Foștii proprietari vin, acum, și nu aleg calea judecății, dar aleg petiție la PAS. [...]Asta e manipulare curată. Ea vorbește așa (n.r. Maia Sandu)... nu este nimic acolo. Eu am discutat cu dînsa, acolo nu este nicio dovadă, nu este nimic. Dar vorbește despre asta. Ori ai dovezi și vorbești sau nu. Ea aruncă cam așa ceva ca și despre fata popii (n.r. povestire din popor). [...] Asta a fost o găselniță a ei, după ce eu i-am acuzat că ei m-au denigrat. Și ei au căutat au răscolit și iaca o găsit. Că asta a fost mai demult. Eu credeam că e epuizat tot”, povestește candidatul la funcția de deputat în circumscripția Hîncești.

Totodată, Cobzac spune că nu s-a răzgîndit și nu are de gînd să se retragă din cursă, așa cum îi sugereaza Maia Sandu.

„Ține de onoarea și demnitatea mea. Deja nu este o decizie spontană. A fost o decizie de protest, iar acum este o decizie chibzuită. Nu refuz. Merg pînă pe 15 martie, pînă în ziua alegerilor”, a conchis acesta.

Amintim că, lidera PAS, Maia Sandu, l-a acuzat pe Grigore Cobzac că participă în alegerile parlamentare din Hîncești dintr-o simplă supărare. „Cobzac s-a mai supărat pe faptul că la un moment, cînd au venit niște petiții pe compania pe care o conduce familia lui, evident, noi a trebuit să-l chemăm și să cerem socoteală”, a declarat Sandu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load