Greceanîi, discurs în ședința în plen a Dumei Federației Ruse

Greceanîi, discurs în ședința în plen a Dumei Federației Ruse

Aflată într-o vizită de lucru în Federația Rusă, președintele parlamentului, Zinaida Greceanîi, a depus la Moscova flori la Mormîntul Soldatului Necunoscut din Grădinile Alexandrov, lîngă zidul Kremlinului, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

”Milioane de oameni s-au jertfit pentru victoria în cel de-al Doilea Război Mondial. Vom păstra memoria lor veșnic”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Președintele parlamentului va ține, astăzi, un discurs în ședința plenară a Dumei de Stat. De asemenea, Zinaida Greceanîi are programate întrevederi cu Valentina Matvienko, președintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Rusei, cu președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federaţiei Ruse, Veaceslav Volodin, și cu prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

Președintele parlamentului efectuează o vizită de lucru în Federația Rusă în perioada 26-27 iunie curent la invitația președintelui Dumei de Stat. Din componența delegației fac parte vicepreședinții parlamentului Ion Ceban și Alexandru Slusari, precum și secretarul Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, deputatul Oazu Nantoi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load