Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Fosta deputată PSRM pusă sub învinuire în dosarul finanțării ilegale a partidului

7 dec. 2022,, 15:09   Politică
3899 0

Fosta deputată PSRM, Alla Dolinţa, a fost pusă sub învinuire în dosarul finanțării ilegale a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către Procuratura Anticorupție, transmite tv8.md.

Ala Dolința este acuzată de complicitate la falsificarea documentelor și rapoartelor privind gestiunea financiară a partidului pentru anii 2018- 2019 și spălare de bani de un grup criminal organizat.

„Este învinuită în aceea că în perioada anilor 2018 - 2020, prin complicitate cu alți membri PSRM si alte persoane, a comis complicitate la acceptarea cu bună știință a finanțării partidului politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” din partea organizației criminale „Plahotniuc”. Este acuzată de complicitate la falsificarea documentelor oficiale, de mai multe persoane; complicitate la falsificarea rapoartelor privind gestiunea financiară a partidului politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” pentru anii 2018-2019 și spălare de bani de un grup criminal organizat”, notează PA.

Am încercat să primim o reacție la acest subiect de la fosta deputată, însă nu am primit răspuns.

Reamintim că la 13 iulie curent deputata Alla Dolință a decis să renunțe la mandatul de deputat, dar și la calitatea sa de membră a Partidului Socialiștilor din Moldova, pentru că nu este de acord cu poziția formațiunii față de războiul.

1
0
0
0
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?