Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Filip: „Este o problemă pe care trebuie să o rezolvăm”

29 oct. 2019,, 09:30   Politică
3111 2

Partidul Democrat (PDM) nu mai are tangență cu televiziuni din Republica Moldova și acest lucru este o problemă, consideră Pavel Filip, președintele PDM.

Declarația a fost făcută la emisiunea „Punctul pe Azi”, fiind rugat de moderatoarea emisiunii să comenteze subiectul legat de retransmiterea postului rusesc „Pervyi Kanal” de către „Accent TV”, post afiliat lui Igor Dodon și Partidului Socialiștilor, în contextul în care pînă acum acesta era retransmis de către postul „Prime TV”, care aparține ex-liderului PDM Vlad Plahotniuc.

„Partidul Democrat nu mai are influențe la nicio televiziune, cu părere de rău, nu avem resurse media, este o problemă pe care trebuie ulterior să o rezolvăm, să vedem ce pachet media ne propunem să avem. De aceea aceste întrebări cred că trebuie să le oferiți celor care pot să răspundă la ele”, a spus Pavel Filip, precizînd că el nu cunoaște cine sînt proprietarii acestor posturi TV.

Filip a mai spus că, nu contează cine este proprietarul unei sau altei televiziuni, dar contează ca aceasta să respecte legea.

Consiliul Audiovizualului a aprobat recent în unanimitate solicitarea postului de televiziune „Accent TV” privind modificarea denumirii în ”Primul în Moldova” pentru că a obținut contractul de retransmisie a ”Pervîi Kanal” din Moscova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?