X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Filip e mulțumit de campania electorală PDM

11 iul. 2021,, 22:50   Politică
2046 0

Președintele PDM, Pavel Filip, le-a mulțumit tuturor celor care au fost activi și au ieșit la vot, atît în țară și peste hotare. În mod special, tuturor celor care au avut încredere în PDM și și-au dat votul pentru fapte, pentru Partidul Democrat, pentru realizări concrete.

"Vreau să mulțumesc desigur echipei PDM, o echipă puternică și bine pregătită, care a făcut o muncă extraordinară în această campanie. Mulțumesc, dragi colegi, pentru dedicația și implicarea dvs!”, a declarat Pavel Filip într-un briefing de presă.

El a menționat că Partidul Democrat, a făcut o campanie curată, o campanie sinceră, o campanie fără atacuri, o altfel de campanie.

"Vreau sa spun ca sînt satisfacut cum PDM a facut campania. Noi nu am mers cu o lupta a declaratiilor dar una a ideilor. PDM este unica formatiune care a venit cu un plan de tara. După rezultate vom veni cu declaratii suplimentare. Am mers în toate raioanele, în sute de sate și ne-am întîlnit cu mii de oameni. Nu a fost o campanie ușoară. Dar am întîlnit mii de oameni care își doresc o viață mai bună, o altfel de Moldova. Oameni care au spus ferm că vor fapte, vor acțiuni concrete, vor o guvernare care știe cum și poate să aducă realizări în țară. Eu am încredere în echipa PDM și în susținătorii noștri și sînt mîndru de fiecare dintre ei!”, a conchis Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?