X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Filip, despre deputații Pro Moldova: „Ei au viziuni total diferite” (VIDEO)

10 oct. 2020,, 14:45   Politică
5676 2

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că decizia celor care au păsărit partidul și au aderat la Pro Moldova nu a fost influiențată în niciun fel de el, iar la moment el nu mai ține legătura cu niciunul din foștii săi colegi de partid.

„Cînd am anunțat despe reformarea partidului, am spus că nu am de gînd să alung pe cineva din partid. Punem fundamentul și cine este deacord să rămînă pe acest fundament, acela să rămînă. Așa și s-a întîmplat. Cei care nu au împărtășit acele principii, care au stat la baza luării deciziilor în interiorul partidului, singuri au plecat, pentru că au dorit să lucreze ca înainte. Ei au viziuni total diferite și de aceea noi nu avem nimic în comun cuc ei de la Pro Moldova. Eu nu vorbesc cu Candu, cu nimeni din Pro Moldova”, a declarat liderul PDM în cadrul unei emisiuni televizate.

Amintim că, în acest an, 18 deputați au părăsit PDM și s-au alăturat grupului Pro Moldova, fracțiunii „ȘOR”, unul dintre ei rămînînd independent. Printre aceștia se numără Andrian Candu, Vladimir Cebotari, Sergiu Sîrbu, Ruxanda Glavan, Elena Bacalu și alții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?