COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Filip ar fi purtat discuții nu doar cu Maia Sandu

Este clar că se configurează doi pretendenți la fotoliul de președinte, iar ceilalți nu o recunosc, lansîndu-se în cursă. Este părerea președintelui PDM, Pavel Filip, care a spus că formațiunea pe care o conduce nu a decis, deocamdată, pe cine va susține.

A menționat însă că a avut discuții atît cu lidera PAS, Maia Sandu, cît și cu președintele Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, transmite agora.md.

„Este clar, ne arată măsurările, sondajele. Se configurează doi pretendenți la fotoliul de președinte, în rest, ceilalți nu recunosc. Marea majoritate au intrat în luptă pentru a încurca unuia dintre candidați, iar cineva – din orgolii și ambiții, de a-și fixa un rating în această luptă politică, ca mai apoi să poată negocia”, a declarat democratul în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

„Nu am ajuns să discutăm cu nimeni din politicieni despre acordarea unui suport. Am avut întîlniri nu doar cu Maia Sandu, dar și cu alți lideri de partide. Am avut întrevederi și cu Andrei Năstase”, a mai spus Pavel Filip.

Amintim că PDM a anunțat că nu va înainta niciun candidat pentru prezidențialele din 1 noiembrie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load