X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Expert, despre mesajul lui Sandu: ”populația înțelege astăzi și mai mult cît de necesară e apropierea de UE”

11 apr. 2023,, 09:15   Politică
3561 3

Adresarea președintei Maia Sandu este de unificare a forțelor și a aspirațiilor pentru atinge obiective palpabile pe direcția integrării europene, a declarat expertul Mihai Mogîldea, în cadrul emisiunii „În Context” de la postul public de televiziune.

„Este important să arătăm nu doar nouă, dar și celor din afară, că aceste încercări repetate de altfel a Partidului Șor din ultimul an și jumătate de a iniția violențe în interiorul Republicii Moldova nu se bucură de succes, nu se bucură de popularitate. Și că oamenii înțeleg foarte bine care este de fapt starea de lucruri, atît în țară, cît și în regiune, și nu se vor lăsa pradă acestor încercări”, a declarat Mogîldea.

Mihai Mogîldea a mai punctat că populația înțelege astăzi și mai mult cît de necesară este apropierea de Uniunea Europeană, cît de important este să avem un dialog structurat cu niște rezultate clare în direcția aderării la UE, notează radiomoldova.

Precizăm că Adunarea națională Moldova Europeană anunțată de Maia Sandu ar urma să se desfășoare cu 10 zile înainte de Reuniunea Comunității Politice Europene care va avea loc la Chișinău și la care a fost anunțată participarea a zeci de lideri din Uniunea Europeană.

9
0
0
0
42

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?