COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6860

Deputatul PAS: "Vladimir Zelensky și Maia Sandu sînt politicieni de diferite niveluri"

28 iul. 14:00   Politică
9481 13

Nu trebuie și este greșit să comparăm Moldova cu Ucraina, deoarece acestea sînt țări total diferite care s-au dezvoltat în moduri absolut diferite în ultimii 30 de ani.

Despre acest lucru a declarat deputatul din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea, în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" cu Nina Dimoglo, transmite Noi.md.

De asemenea, el a spus că victoria convingătoare a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), în alegerile parlamentare anticipate din Moldova nu poate fi comparată cu situația din Ucraina, unde, după alegerea lui Volodymyr Zelensky drept președinte al Ucrainei, partidul pro-prezidențial ”Sluga naroda”, de asemenea, a obținut o majoritate încrezătoare în Rada supremă, ca urmare a alegerilor anticipate.

În opinia sa, nu putem compara aceste situații și să tragem paralele între țări.

"Nu există paralele. Dar oponenții noștri vor să traseze aceste paralele pentru a aduce oamenilor în Moldova o astfel de situație pesimistă. Dar nu există nici o paralelă! Acestea sunt țări absolut diferite, alegători absolut diferiți, partide politice absolut diferite, lideri absolut diferiți, context absolut diferit din ultimii 30 de ani. Acestea sînt situații total diferite! Acestea sînt țări total diferite și lucruri complet diferite. Cînd vorbim despre Volodymyr Zelensky și Maia Sandu, aceștia sînt politicieni de diferite niveluri. Maia Sandu a fost și ministru, a lucrat în administrație, la Ministerul Economiei. Aceasta este o persoană total diferită, cu o abordare diferită. Partidul politic PAS a fost format în 2016, am trecut deja prin atîtea etape, alegeri. Acestea sînt lucruri complet diferite, absolut. Nu poate exista nici un fel de comparație. Nu. Noi ne dezvoltăm singuri aici, în mod total diferit, nu ca în Ucraina", a spus Vladimir Bolea.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽