Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Deputat PAS: ”Premierul trebuie să identifice imediat un ministru și să mergem înainte”

9 sep. 2022,, 08:45   Politică
2381 0

Deputatul PAS Vasile Grădinaru consideră că decizia ministrului Mediului, Iuliana Cantaragiu, are mai degrabă motive personale și nu ține de replicile premierului Natalia Gavrilița, de la ședința Guvernului.

„Nu e legată de vreun scandal. A fost un schimb de replici între doamna prim-ministru și doamna ministru. Eu cred că în procesul de lucru se mai întîmplă asemenea lucru și nu cred că acesta a fost motivul demisiei dumneaiei. Nu cred că aceste reproșuri au fost în măsuri să o determine pe doamna Cantaragiu să-și depună demisia. Bănuiesc că sînt motive personale, pentru că pe aspect de politici sau realizarea politicilor, direcțiile de dezvoltare a ministerului nu cred că sînt reproșuri pentru dumneai. Cred că sînt motive personale și nu vreau să dau curs speculațiilor de pe Internet. Este o problemă a guvernării PAS că noi nu am scos în evidență suficient de mult despre toate realizările, inclusiv cele din domeniul mediului”, a declarat Grădinaru în cadrul emisiunii „Cabinetul de Umbră” de la Jurnal TV.

Deputatul PAS a fost întrebat dacă există deja un candidat la funcția de ministru al Mediului.

„Nu știu în ce măsură sînt sau nu candidaturi. Pentru mine a fost o surpriză, pentru că eu nu cunoșteam să fie alte neînțelegeri între doamna prim-ministru și doamna ministru. Reieșind din această situație, premierul trebuie să identifice imediat un ministru și să mergem înainte”, a menționat Grădinaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?