X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Deputat, despre bannerele lui Șor: "Un infractor dat în căutare devine cap de afiș în alegeri"

27 sep. 2019,, 11:33   Politică
4103 0

Mai mulți locuitori ai Chișinăului au raportat faptul că imaginea lui Ilan Șor a apărut pe bannerele electorale, alături de candidații Partidului Șor la alegerile locale din 20 octombrie 2019”, scrie Octavian Țîcu pe pagina sa de Facebook.

„În calitate de deputat și candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, solicit imediat organelor de justiție și procurorului general interimar, Comisiei Electorale Centrale, Primăriei Chișinău și Guvernului, investigarea imediată a circumstanțelor care au permis unui infractor dat în căutare internațională să devină cap de afiș în alegerile din RM”, a declarat acesta.

Octavian Țîcu solicită, de asemenea, scoaterea imediată din cursa electorală a tuturor candidaților care se identifică în această campanie cu imaginea lui Ilan Șor.

Reamintim că la 26 iunie curent, procurorii anticorupție au cerut mandat de arestare și darea în căutare a deputatului Ilan Șor pe motiv că acesta a încălcat măsura preventivă de control judiciar, în cadrul dosarului pe frauda bancară. La 25 iulie, Șor a fost anunțat în căutare națională de către magistrații Curții de Apel Cahul, care au emis un mandat de arestare pe numele acestuia. La 30 iulie, Ministerul Afacerilor Interne l-a anunțat în căutare națională și internațională pe deputatul Ilan Șor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?