COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

Cum apreciază Krasnoselski o eventuală unificare a Moldovei și Transnistriei

18 ian. 2019,, 18:45   Politică
4439 10

Președintele autoproclamatei Republici Moldovenești Nistrene, Vadim Krasnoselski, a răspuns, la sfîrșitul părții oficiale a întîlnirii sale cu președintele OSCE, Miroslav Lajcak, la întrebarea jurnaliştilor slovaci cu privire la perspectivele privind soluționarea definitivă a conflictului de pe Nistru și probabilitatea reuniri dintre Moldova și Transnistria.

„Bună întrebare. Fiecare parte are propria viziune asupra încetării confruntării dintre Moldova și Transnistria. Cei din Moldova o văd în integrare, iar cei din Transnistria o văd în recunoașterea Republicii Moldovenești Nistrene în calitate de stat independent. Sîntem pe această poziție și îndeplinim voința poporului, care a fost exprimată în cadrul referendumului. Vedem soluționarea conflictului în recunoașterea statalității transnistrene", a răspuns Vadim Krasnoselski.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽