X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cum a fost întîmpinată Zinaida Greceanîi la Edineț și la Briceni

19 sep. 2019,, 12:41   Politică
2703 0

Locuitorii orașului Edineț au organizat pentru președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, o întîmpinare cu ovații.

Lidera socialiştilor a sosit la Edineţ marți seară pentru a-l prezenta pe candidatul PSRM pentru funcția de primar al oraşului, Vitalie Cuţei, dar şi echipa acestuia, precum și primarii localităţilor și consilierii raionali pentru participare la alegerile locale din 20 octombrie.

În aceeași seară, Zinaida Greceanîi a vizitat orașul natal Briceni, unde l-a prezentat pe Vitalie Gorodinschi în calitate de candidat la postul de primar al municipiului Briceni, și întreaga sa echipă de candidaţi din partea PSRM din raionul Briceni. Și de data aceasta, lidera socialiștilor s-a bucurat de o întîmpinare foarte caldă, fiind salutată cu aplauze furtunoase și în picioare.

La Briceni și Edineț, Zinaida Greceanîi este foarte bine cunoscută. Pe lîngă faptul că de mic copil a trăit, a studiat la școală și mai apoi a lucrat în raionul Briceni, Zinaida Greceanîi a vizitat majoritatea orașelor în calitate de candidat în circumscripția uninominală nr. 1 Briceni în timpul campaniei electorale din februarie pentru alegerile parlamentare. Iar locuitorii acestor orașe și sate au acordat deja un credit de încredere Partidului Socialiștilor.

Zinaida Greceanîi a asigurat publicul că echipa PSRM va justifica încrederea și așteptările locuitorilor raioanelor. „Împreună putem realiza multe”, a spus ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?