Criza energetică stiri: 774
Preşedintele stiri: 3231
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Cine ii va lua locul lui „Borsetka”, în Parlament?

13 dec. 2019,, 15:08   Politică
2991

Fostul fotbalist Radu Rebeja va deveni deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Acesta îi va lua locul deputatului PD, Constantin Botnari, alias „Borsetka”, care și-a depus mandatul, transmite NOI.md cu referire la jurnal.md.

Comisia Electorală Centrală a luat astăzi act de vacanța unui mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și a inițiat procedura de validare a următorului mandat din lista candidaților supleanți.

Astfel, mandatul de deputat îi revine candidatului supleant Rebeja Radu din partea Partidului Democrat.

Hotărîrea Comisiei urmează să fie transmisă Curții Constituționale pentru validare.

Constantin Botnari și-a dat demisia la solicitarea liderului PD, Pavel Filip, în situația în care acesta nu venea la ședințele Parlamentului.


Precizăm că Radu Rebeja și-a încheiat cariera de fotbalist în 2008. El a fost vice-preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Rebeja a îndeplinit funcția de consilier al premierului pe probleme de tineret în timpul Guvernului condus de Chiril Gaburici. În 2018, el a fost numit secretar de stat la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав