COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Ceban: Victoria lui Dodon va ușura implementarea proiectelor mari în capitală

23 oct. 2020,, 14:45   Politică
3342 1

Centura de ocolire a municipiului Chișinău, rîul Bîc, stația de epurare, dar și alte mari proiecte, reprezintă obiective de infrastructură națională, nu doar municipală. În acest sens, primarul Ion Ceban afirmă că susținerea financiară a autorităților publice centrale este vitală pentru capitală.

„Orașul are nevoie de resurse financiare semnificative. Bani niciodată nu ajung. În prezent, discutăm cu guvernul despre identificare unor resurse. De exemplu, centura orașului nu este un proiect municipal, ci unul național. sîntem întrebați dacă acest proiect este real. Da, vă spun că este real”, a declarant Ion Ceban.

Potrivit primarului, acesta este unul dintre motivele pentru care municipalitatea conlucrează cu Guvernul și Președinția.

„Președintele ne-a susținut tot timpul și ați văzut probabil faptul că în cazul în care va cîștiga un nou mandat, își va asuma mai multe proiecte și programe în direcția Chișinăului”, a adăugat edilul.

Amintim că primarul general, Ion Ceban, a anunțat la începutul acestei săptămîni că-l va susține pe candidatul Igor Dodon pentru a obține un nou mandat la funcția de șef al statului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X