Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Cazul Grigorciuc. Jizdan: Sîrbu trebuie să ia lecții de box

28 mai. 2019,, 10:30   Politică
4219 13

Alexandru Jizdan consideră că subiectul agresării deputatului Sergiu Sîrbu de către activistul Pavel Grigorciuc este depășit.

Ministrul de Interne este de părere că locul în care se află Grigorciuc (n. r. - în detenție) este logic, iar democratul Sîrbu trebuie să meargă la lecții de box pentru a putea răspunde în astfel de situații. Afirmațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la TVC 21, scrie Agora.

„Dosarul Grigorciuc este în instanță. Mi se pare depășit subiectul. Așteptăm alți boxeri din țară să se manifeste. Nu mi-aș dori acest lucru. Nu cred că i-ar place cuiva să fie într-un loc public și să nu poți să te aperi”, a spus Jizdan cînd a fost întrebat de etapa la care se află dosarul fostului membru al PCRM.

„Mi se pare logic locul unde se află. Toată lumea care nu-și poate stăpîni emoțiile, va păți la fel. Ar fi bine să ne stăpînim. Și dacă faci politică și te întîlnești cu un om la fel, din politică, trebuie să existe discuții. E anormal să te comporți așa cu un om care nu poate să-ți răspundă. Sergiu Sîrbu trebuie să meargă și el la lecții de box ca să poată răspunde”, a mai spus ministrul Afacerilor Interne.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?