Coronavirus stiri: 8211
Obiectiv european stiri: 316
Criza energetică stiri: 926

Jizdan, în urma audierilor de la PCCOCS: "Voi coopera cu ancheta"

30 iun. 14:17   Politică
2098

Alexandru Jizdan s-a prezentat astăzi la PCCOCS, unde a fost audiat în cele două dosare, fiind suspectat pentru îmbogățire ilicită și fals în declarațîi. Fostul ministru al Afacerilor Interne susține că va coopera cu anchetă pentru a-și demonstra nevinovăția.

"M-am prezentat pentru acțiunile de urmărire penală. Voi coopera cu ancheta. O să prezint toate argumentele pentru a-mi demonstra nevinovăția" , a spus Jizdan.

Totodată, întrebat despre faptul dacă procurorii au dovezi suficiente în cele două dosare, acesta a spus că la moment sunt doar niște presupuneri.

"Despre partea probatorie o să discut cu procurorii, probabil suntem la o faza cînd în care sunt doar niște presupuneri. Eu trebuie să vin și eu cu probele pertinente pentru a demonstra că eu nu sunt vinovat", a adăugat fostul ministru.

Ulterior, acesta a mai menționat că are probe suficiente pentru a demonstra nevinovăția să.


"Eu am toate probele pentru a demonstra și justifică această avere", susține Jizdan.

La fel, acesta a mai adăugat că nu a fost înaintate învinuirile și la moment se află doar în calitate de bănuit în dosarele care îi sunt incriminate.

"Nu mi-a fost înaintată învinuirea. La moment, am statut de bănuit pe caz. Ai statut de bănuit înseamnă că nu trebuie să prezinți probe pentru a combate învinuirile care le aduce procuratura", a precizat fostul ministru.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав