Blocul ACUM acuză tancurile sovietice de fraude electorale

Blocul ACUM acuză tancurile sovietice de fraude electorale

Blocul de opoziție ACUM a numit principalii vinovați ai falsificării la ultimele alegeri din Moldova și le-a asociat cu tancurile sovietice care au preluat puterea în România.


La o conferință de presă ținută marți, liderii Blocului au menționat că alegerile au fost falsificate, însă recunosc rezultatele lor, transmite point.md.


Pentru prima dată, frauda electorală în Moldova a fost comparată cu tancurile sovietice care au preluat puterea în România în 1946.


„Frauda de la recentele alegeri parlamentare este comparabilă cu frauda pusă la cale de comuniști în 1946, cînd au preluat puterea în România și în alte state ocupate cu forța tancului. Acum, tancurile lui Plahotniuc, Dodon, Șor s-au preschimbat în minciună, manipulare, șantajarea bugetarilor cu destituirea și alungarea în stradă dacă nu votează penalii. Acest moment sinistru va face parte din programa școlară pentru istoria țării noastre ”, se spune în declarația Blocului ACUM.


La aceeași conferință de presă a fost prezentat raportul cu privire la neregulile electorale. Opoziția nu a explicat de ce acest raport nu a fost formalizat oficial în plîngerea oficială, care este înaintată instanței de judecată.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load