X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Veaceslav Ioniță vrea să revină în politică

9 noi. 2016,, 12:06   Politică
4136 2

Foto: omg.md

Fostul deputat liberal-democrat Veaceslav Ioniță planifică să revină în politică sau cel puțin în spațiul public. Despre acest lucru Ioniță a vorbit într-un interviu recent, notează NOI.md.


Ioniță afirmă că i s-au făcut cîteva oferte pe parcursul ultimilor ani de a se implica în politică, dar a refuzat, în contextul dezvăluirilor pe care le-a făcut în 2014 despre fraudele bancare.

„Am luat decizia cînd am ieșit cu acele declarații. A fost o decizie grea pentru mine, dar mi-am spus că nu mă voi implica în campania din 2014 ca să nu dau de bănuit că fac jocurile politice ale cuiva. M-am ținut de cuvînt. Am avut cîteva oferte, dar am rezistat”, a declarat Ioniță pentru moldnova.eu.

După acele dezvăluiri din 2014, Ioniță spune că și-a luat angajamentul de a nu face politică timp de doi ani, termen care expiră în curînd.

„Mi-e greu să spun ce voi face. Cu certitudine, vreau să fiu în viața publică și mă interesează toate subiectele. Cu certitudine se poate de rezolvat și de pe platforma de expert, dar cred că unele lucruri pot fi făcute mai bine din punct de vedere politic. Am făcut o pauză de doi ani de zile și acum am tot dreptul să mă gîndesc și la politică”, a menționat Ioniță.

Precizăm că Veaceslav Ioniță a fost demis din funcția de președinte al Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe și exclus, totodată, din fracțiunea liberal-democrată în septembrie 2014. Decizia a fost luată după ce Ioniță l-a acuzat pe fostul președinte al PLDM, Vlad Filat, de implicare în schemele frauduloase puse în aplicare la Banca de Economii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?