Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Sandu vine cu detalii despre obținerea cetățeniei moldovenești a Membrilor trupei "Би-2"

7 mai. 15:05   Societate
26368 0

În cadrul unui interviu pentru „вДудь” Maia Sandu a oferit detalii despre obținerea cetățeniei moldovenești a Membrilor trupei "Би-2", notează Noi.md.

Președintele Republici Moldova a declarat că actele încă nu au ajuns la ea, dar dacă va fi totul bine ei vor primi cetațenia R. Moldova.

„Actele nu au ajuns încă la mine, dar dacă acolo totul va fi în regulă atunci ei vor primi cetățenia. Legea permite ca în unele cazuri să dăm cetățenie fără ca aceștia să dețină „sînge moldovenesc”cum spui. Dacă cei ce verifică aceste acte spun că nu există nicio problemă, atunci le vom oferi cetățenie. Ei sînt oameni talentați, oameni pe care noi îi respectăm și eu sper că voi putea să semnez aceste acte ca să fie totul bine. Nu vor fi obligați cu nimic, nici chiar condiția de a trăit în țară, în schimb vor fi datori să respecte interesele acestei țări”, a spus Maia Sandu.

Amintim că muzicienii se numără printre cei mai populari și mai valoroși artiști din estul europei. Muzica lor este apreciată de tineri și adulți, cu muzica lor au crescut generații la rînd în Moldova.

"Dosarele de obținere a cetățeniei vor fi aduse la cunoștința șefei statului, Maia Sandu, și vor fi examinate prin prisma „acordării cetățeniei în interesul Republicii Moldova”. În țara noastră o să fie mereu loc pentru cei care își doresc pacea, contribuie la dezvoltarea culturii, educației civice și prieteniei interetnice", a scris șeful cabinetului președintelui Moldovei.


32
2
2
4
94

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?