Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

La Berlin se va organiză în premieră un seminar pentru studenții moldoveni din diasporă

6 sep. 2016,, 19:00   Societate
3100 1
В Берлине впервые пройдет семинар для молдавских студентов диаспоры
Foto: mail.ru

În această toamnă, Biroul pentru relații cu diaspora (BRD) va organiza, în premieră, un seminar internațional de instruire privind elaborarea de politici publice, cu participarea a 16 studenți din diasporă.


Organizat în perioada 11 – 13 noiembrie 2016, la Berlin / Germania, cursul de instruire este destinat studenților originari din Republica Moldova care își fac studiile în instituții de învățământ superior din străinătate (nivel masterat și doctorat).

Seminarul internațional „Elaborarea de politici publice” este un eveniment tematic in cadrul programului Diaspora Engagement Hub, implementat de BRD și OIM, cu susținerea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Participanții vor avea posibilitatea de a înțelege cum pot fi scrise politicile publice, inclusiv în baza temelor de cercetare universitară, și cum pot fi gestionate proiectele ulterioare. În ambianța plăcută și plină de încărcătură istorică a orașului Berlin, cursul de instruire se va orienta inclusiv pe networking-ul între participanți - pentru crearea unor parteneriate durabile și cu impact.

Organizatorii vor acoperi toate costurile de instruire și cazare (cameră dublă), inclusiv rambursarea cheltuielilor de transport în limita a 200 CHF (franci elvețieni).

Depuneți dosarele de aplicare, pînă la data de 1 octombrie 2016, prin intermediul formularului online.

Dosarele complete depuse vor fi evaluate de o comisie comună BRD / OIM, iar rezultatele selecției vor fi anunțate pînă pe 10 octombrie 2016

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?