X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Voronin despre Ghimpu: Șantajează regulat așa numita Coaliție (VIDEO)

6 sep. 2016,, 12:59   Politică
4889 1

Foto: independent.md

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că liderul PL, Mihai Ghimpu, nu a înțeles pentru ce a semnat atunci cînd a mers la un acord de colaborare cu liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, notează NOI.md.


În cadrul unei conferințe de presă, Vladimir Voronin susține că, dacă liderul PL ar fi întrebat în ce consta acest acord, nu ar fi în stare să răspundă.

„Ghimpu nu a înțeles pentru ce a votat și nu numai el, dar și Candu. Trebuia să-l bucure cu ceva pe Leancă ca să treacă de partea celor 58 și i-au dat o ciocolată, o jucărica lui Leancă. Acum o iau înapoi. Dar pe Ghimpu să-l întrebi pentru ce a semnat, poate să-și depună viața, dar nu ți-a spune. Asta se numește șantaj. Ghimpu șantajează regulat așa-numita coaliție”, a spus Voronin.

Menționăm că PL a renunțat la Acordul de colaborare semnat cu PPEM, pe 29 iulie, din motiv că PPEM vrea să-l demită pe primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. În replică Leancă i-a răspuns lui Ghimpu că Acordul nu a fost semnat pentru a promova hoții din cadrul Primăriei Chișinău.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?