X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Leancă îi aruncă replică lui Ghimpu: Nu promovăm hoții

5 sep. 2016,, 15:49   Politică
4065 3
Foto: independent.md

Liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, vine cu o replică la adresa liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, notează NOI.md.


Reacția vine după ce PL-ul a anunțat că își retrage semnătura de pe Acordul de colaborare cu Partidul Popular European din Moldova (PPEM), deoarece PPEM refuză să se retragă din alianța pe care o are cu PSRM, PN și PCRM în Consiliul municipal Chișinău.

„Domnul Ghimpu a demonstrat faptul că nici azi nu a înțeles că acel parteneriat era pentru integrarea europeană, nu pentru promovarea hoțiilor din Primăria Chișinău. Dacă dînsul a crezut că acest acord a fost un joc politic pentru anularea referendumului, a făcut corect că și-a retras semnătura cînd a aflat că nu este așa. PPEM va continua să sprijine cu toată forța integrarea europeană a țării, avînd convingerea că este singura cale pentru modernizarea Republicii Moldova”, a declarat Iurie Leancă.

Amintim că liderul PL, Mihai Ghimpu, și-a retras semnătura de pe Acordul de colaborare cu Partidul Popular European din Moldova (PPEM), declarînd că „este blamabil faptul că Iurie Leancă a mers la Bruxelles, București și Sofia și a vorbit despre integrare europeană, iar la Chișinău s-a aliat cu partidele proruse, care sînt antinaționale și antieuropene”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?