X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Botnari: Moldova are nevoie de oameni uniți

3 sep. 2016,, 10:30   Politică
4963 13
Ботнарь: Молдова нуждается в объединении людей
Foto: kp.md

La cei 25 de ani de independenţă, Moldova are nevoie de oameni uniţi.


De această părere este ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari, notează NOI.md.

Anume de coeziune între cetățeni este nevoie și la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, spune Botnari. „Eu cred că este foarte bine că oamenilor le-a fost redat dreptul de a-şi alege preşedintele prin vot direct. Sper ca cetăţenii noştri vor alege responsabil, iar viitorul preşedinte va fi o persoană care să muncească pentru binele Republicii Moldova. Avem nevoie de stabilitate în ţară şi de continuarea lucrurilor bune. La cei 25 de ani de independenţă, Moldova are nevoie de oameni uniţi. Pentru ca doar împreună putem fi mai puternici în drumul nostru către Moldova europeană, către un spaţiu care înseamnă mai multă prosperitate şi stabilitate pentru fiecare familie din ţara noastră”, a declarat Botnari în cadrul unui interviu pentru IPN.

Ministrul a mai remarcat că în 25 de ani de independență, oamenii și-au pierdut speranța într-un viitor prosper al țării.

„Moldova este un stat tînăr, iar în cei 25 de ani de independenţă a avut parte atît de realizări, cît şi de eşecuri. Important acum este să ţinem cont de ele, să tragem învăţăminte şi să avansăm cu proiecte necesare pentru ţară, astfel ca oamenii să-şi recapete încrederea în viitorul prosper al Republicii Moldova”, a adăugat Botnari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?