Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Donald Trump are datorii mult mai mari decît susține

21 aug. 2016,, 11:39   Externe
2240 0

Foto: www.libertatea.ro

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, are datorii mult mai decât acesta a anunțat. Mai precis, societățile sale au datorii de cel puțin 650 de milioane de dolari, sumă dublă față de cea spusă de republican, în timpul campaniei, relatează The New York Times.


Jurnaliștii americani au apelat la un institut specializat în imobiliare pentru a colecta date despre proprietăţile magnatului, în special despre imobilele de birouri şi terenurile sale de golf.

Ei au descoperit astfel că acesta are societățile lui Donald Trump au acumulat datorii de 650 de milioane de dolari. În plus, a ieșit la iveală faptul că „o parte importantă” a averii lui Donald Trump depinde de trei acorduri cu parteneri care au subscris împrumuturi în valoare totală de două miliarde de dolari.

Între creditorii imperiul lui Trump se află şi una dintre principalele bănci din China, țară pe care republicanul o prezintă adesea drept un inamic comercial, precum şi Goldman Sachs, celebra bancă de afaceri pe care Trump o acuză că a favorizat-o pe rivala sa Hillary Clinton.

Miliardarului îi place să insiste asupra succesului afacerilor sale. “Sunt bogat”, “sunt foarte bogat”, “am foarte mulți bani” – sunt doar câteva dintre afirmațiile făcute de Donald Trump în timpul mitingurilor sale. El își prezintă reușita în afaceri ca pe un garant al capacităților sale de a fi președintele Statelor Unite. Donald Trump susține că are o avere de zece miliarde de dolari, însă numeroși experți contestă acest număr.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?