X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Trump: supraviețuirea și puterea Ucrainei ar trebui să fie mult mai importantă pentru Europa

19 apr. 02:00   Externe
2266 0

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a vorbit pentru prima dată despre un pachet de noi proiecte de lege, printre care se numără și un ajutor pentru Ucraina (acest proiect de lege este similar cu cel adoptat anterior în Senat, care prevede un ajutor de aproximativ 60 de miliarde de dolari).

"De ce nu dă Europa mai mulți bani pentru a ajuta Ucraina? De ce Statele Unite au investit în războiul din Ucraina cu peste 100 de miliarde de dolari mai mult decât Europa, iar noi suntem despărțiți de un ocean! De ce nu poate Europa să egaleze sau să egaleze banii investiți de Statele Unite pentru a ajuta o țară care are nevoie disperată? După cum toată lumea este de acord, supraviețuirea și puterea Ucrainei ar trebui să fie mult mai importantă pentru Europa decât pentru noi, dar este la fel de importantă pentru noi! Mișcă-te, EUROPA!", a scris Trump pe 18 aprilie pe pagina sa de socializare.

Trump a reiterat, de asemenea, că "aceasta este o mizerie totală provocată de Joe Biden și de democrații incompetenți" și că "dacă aș fi fost președinte, acest război nu ar fi început niciodată!".

Reamintim că proiectul de lege privind finanțarea suplimentară a ajutorului pentru Ucraina în Congresul SUA nu poate fi aprobat din toamna anului 2023.

3
2
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?