Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Trump nu vrea să fie președinte și se va retrage din cursă

18 aug. 2016,, 13:40   Externe
4680 0

Трамп не хочет и никогда не хотел быть президентом США
Foto: ria.ru

Regizorul Michael Moore a scris, marţi, pentru The Huffington Post, că Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, îşi sabotează propria campanie electorală, pentru că nu îşi doreşte de fapt să ajungă în Biroul Oval, scrie News.ro.


Michael Moore spune că o sursă importantă i-a transmis că implicarea lui Donald Trump în cursa pentru alegerile prezidenţiale a fost o tactică prin care a sperat că NBC îi va face o ofertă consistentă.

Postul naţional de televiziune american l-a angajat pe Donald Trump ca star al emisiunii ”The Apprentice”, însă l-a concediat după ce, la începutul campaniei electorale, el i-a numit pe mexicani ”traficanţi de droguri” şi ”violatori”.

Potrivit lui Michael Moore, care nu îşi dezvăluie sursa, Donald Trump şi-a continuat campania doar pentru a-şi creşte capitalul de imagine la alte reţele de televiziune.

”Apoi ceva s-a întîmplat”, a scris Moore. ”Şi, ca să fiu sincer, dacă vi s-ar întîmpla vouă, aţi fi reacţionat la fel. Trump, spre propria-i surprindere, a inflamat ţara, mai ales pe cei care sînt împotriva milionarilor”, a adăugat el.

Moore mai scrie că Trump găseşte acum îmbătătoare atenţia pe care a primit-o graţie campaniei.

”Trump s-a îndrăgostit din nou de el şi, rapid, şi-a uitat misiunea - de a primi o bună ofertă pentru o emisiune TV. Nu mai era regele negociatorilor, era regele lumii”, mai scris Michael Moore.

Regizorul, premiat cu Oscar pentru ”Bowling for Columbine” (2002) şi cunoscut pentru documentarele ”Fahrenheit 9/11” (2004), ”Capitalism: A Love Story” (2009) şi ”Where To Invade Next” (2015), mai este de părere că purtarea ciudată a lui Trump a fost o încercare de a-şi sacrifica propria campanie.

În final, Michael Moore sugerează că Donald Trump ar fi în stare să renunţe la nominalizarea Partidului Republican decît să piardă în noaptea alegerilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?