Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Locuitorii din Orhei au continuat acţiunea de protest lîngă sediul Jurnal TV

12 aug. 2016,, 09:23   Societate
3988 4
Жители Оргеева продолжили акцию протеста у офиса Jurnal TV
Foto: sputnik.md

Locuitorii nemulţumiţi ai oraşului Orhei şi consilierii din fracţiunea "Pentru Orhei" au continuat, joi, acţiunea de protest lîngă sediul postului de televiziune Jurnal TV de la Chişinău.


Aceştia au fost ofensaţi cu comentarii de către prezentatorii emisiunii "Ora de Râs", Constantin Cheianu şi Anatol Durbală.

Potrivit Agenţiei INFOTAG, protestatarii cer ca pe 4 septembrie, cînd va apărea următoarea emisiune, după vacanţă, prezentatorii emisiunii să-şi prezinte scuzele locuitorilor oraşului. Afară de aceasta, ei cer ca scuzele publice să fie prezentate de conducerea postului de televiziune şi au declarat că, dacă aceştia nu vor coborî jos la protestatari, atunci "la protest va veni tot Orheiul".

Aproximativ 100 de protestatari au venit cu pancarte pe care scria: "Jurnal TV - canal de propagandă", "Orheiul nu priveşte Jurnal TV" şi "Cerem scuze publice". De asemenea, protestatarii au scandat "Jos Jurnal TV". Locuitorii oraşului Orhei au instalat în faţa sediului postului de televiziune un poster mare, pe care orice doritor poate lăsa un mesaj pentru jurnaliştii Jurnal TV. Una dintre protestatare a spus că "oamenii şi-au pierdut încrederea în Guvern, Parlament şi justiţie, iar acum şi în presă, unde nu au mai rămas jurnalişti oneşti".

"Conducerii Jurnal TV ar trebui să-i fie ruşine, ei stau în oficiu şi se uită la proteste peste fereastră, în timp ce oamenii stau în soare şi aşteptă ca ei să iasă afară", s-a indignat ea.

În faţa protestatarilor a ieşit doar o echipă a postului de televiziune, jurnaliştii au luat interviu de la protestatari, dar în curînd s-au certat cu ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?